Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie
          

1965-2015: 50 JAAR
50 JAAR VERTROUWEN

Reeds 50 jaar doen we elke dag ons best om uw vertrouwen te winnen. We zijn vast beraden om zowel in Linter als in Budingen deze weg verder te zetten.

 

 MAGISTRALE BEREIDINGEN

We zijn steeds blijven geloven in de rol van de apotheker voor het maken van magistrale bereidingen. Door onze jarenlange ervaring en traditie hebben we nu de know-how en de formules die een aanvulling zijn van het apotheekgamma.

     
   

 MODERNE TECHNIEKEN

Resoluut kiezen we voor de modernste technieken en apparatuur. Zo gebruiken we een verdeelrobot voor de medicatie in rusthuizen, het rotatec-systeem voor de hygiënische bereiding van zalven, semi-automatische gelule-apparaten en in Budingen een automatisch robotsysteem voor de aflevering van de medicatie aan de patiënten.

  

   
 

VOORRAAD

Zowel in Drieslinter als in Budingen streven we er elke dag naar om een zo ruim mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. Onze apotheken bieden een ruim aanbod aan geneesmiddelen maar we kunnen u ook helpen met verzorgingsprodukten, voedingssupplementen, babyprodukten, homeopathie en kruiden, sportprodukten, produkten voor dieren....

     

RESERVERING VIA HET INTERNET

U kan zelf bij u thuis op internet een produkt via deze website reserveren.
Nadat u hebt aangevinkt welk produkt u wil reserveren, heeft u de keuzemogelijkheid om aan te geven of u het produkt wenst af te halen in Drieslinter of in Budingen.
U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarop het tijdstip vanaf wanneer het produkt voor u klaarligt.
Ga direct naar het reservatieformulier.

                 
     
     
Tip van de week

Griep:

Griep is een zeer besmettelijke ziekte die elk jaar in de winterperiode opnieuw opduikt. Elk jaar sterven er ook honderden mensen aan de gevolgen van de griep.

Als u gevaccineerd bent, dan is de kans dat u griep krijgt veel kleiner.

Wie moet zich vaccineren tegen griep?

Lees hier meer over...